TENNISBAAN ONDERHOUD

Voorjaarsonderhoud aan gravel-tennisbanen!

TENNISBAAN ONERHOUD

 

Tennis en midgetgolf Renesse beschikt over twee gravel tennisbanen.

 

Tennis en Midgetgolf Renesse beschikt over twee gravel tennisbanen. Reeds vanaf het begin van ons bestaan wordt er gespeeld op gravel. Door de ontwikkelingen van de laatste jaren worden er steeds meer tennisbanen omgebouwd naar all-season banen, waardoor het vertrouwde gravel steeds meer verdwijnt. Wij, en velen met ons, vinden het gravel nog steeds de prettigste ondergrond om dit geweldige spel op te spelen.
U kunt een tennisbaan bij ons huren, voor één enkel los uur, of reserveren voor een langere periode achter elkaar. Wilt u het hele jaar door op dezelfde dag en tijd spelen? Reserveer dit uur en u bent verzekerd dat u altijd terecht kunt (natuurlijk onder voorbehoud van het weer). 

MATERIALEN VERKOOP / HUUR

 

Mogelijkheden zijn er voor losse huur, tien-uren-kaart of seizoenslidmaatschap. Als u wilt spelen en u heeft geen tennisrackets, -ballen en/of schoenen? Geen probleem, wij hebben deze uiteraard in verschillende maten voorhanden.

 

Bij een seizoenslidmaatschap kunt u onbeperkt gebruik maken van de tennisbaan, zoveel u wilt. Eveneens kunt u dan de baan op vaste tijden gedurende het hele seizoen vastleggen. Is uw geboekte uur afgelopen en is de baan vrij? Dan kunt u gewoon doorspelen! Een lidmaatschap maar zonder de rompslomp die u bij een tennisvereniging kunt ondervinden: Bij ons hoeft u géén bardienst te draaien, er is géén baanonderhoud en u wordt niet afgehangen zodat u van de baan moet. En na afloop is er altijd verse koffie of een verfrissend drankje. Ook voor rackets, bespanningen en tennisballen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Kortom, lekker spelen en geen rompslomp.